Rólunk / partnerek

RECreal stúdió

Rendezvényszervezés

Sátor bérlés

Exkluzív rendezvénysátrak bérbeadása, Kiegészítő szolgáltatások (teríték - Alföldi porcelán étkészlet,poharak, evőeszközök -padlózat, színpad, asztalok, székek, sörasztal garnitúrák, chafingek, asztalterítők, székhuzatok, sátorfűtés, dekoráció stb.)

Napraforgók Játszóház

A NAPRAFORGÓK JÁTSZÓHÁZ egy tapasztalt, főleg pedagógusokból álló animátor csapat. A közkedvelt programok mellett (ugrálóvárak, lufi hajtogatás, arcfestés stb.) gyermekkoncerten, bűvész- és bohócműsoron túl, kézműves foglalkozások szervezését is vállalják. Mottójuk: "Házhoz megy a vidámság!"

Óriásbuborék show

Tegye egyedivé, és dobja fel rendezvényét! Bemutatjuk és megtanítjuk a résztvevőknek az 8-10 méteres óriásbuborékok készítését. Az ÓRIÁSBUBORÉK exkluzív látvány a rendezvényeken, de önálló produkciónak is alkalmas a szabadban, és fedett helyen egyaránt.

PartYssimo zenekar

A PartYssimo zenekar egy kilencfős, prémium kategóriás esküvő- és rendezvényzenekar, hét hangszeres zenész és két énekes tökéletes harmóniája. A zenekar legfőbb erénye a lendülete és dinamizmusa, az, ahogy teljes erőbedobással együtt bulizik a közönséggel.

Eszterlánc Ceremónia

Az Eszterlánc Ceremónia egy női ceremóniamesterekből álló csapat, akik a magyar mellett angol, német, orosz és spanyol nyelveken is vállalják az egy-vagy kétnyelvű esküvők legmagasabb szintű levezénylését.

Ceremóniamester - Barna László

 

Vőfély - Bohács Róbert

 

Esküvői DJ - Tompa László

 

Lifemoments

Fotózás

Szilágyi Gábor

Egyedi, professzionális, kreatív felvételek az esküvődről, a családodról és gyermekedről.

Simai Marianna

Szertartásvezető

EsküvőDJK

Esküvők hang- fénytechnikai és zenei szolgáltatása.